Tryva söker en B2B Sales Executive

Tryva team

En central roll i ett snabbväxande PropTech-bolag.

Tryva är en startup inom PropTech. Vi växer snabbt och söker nu en driven och kundorienterad Sales Executive för att ta nästa steg i vår tillväxtresa.

Vi är helt övertygade om att samarbete och smart teknik är framtiden för tryggare fastigheter. Tryvas system till fastighetsägare är banbrytande i branschen för brandskydd och säkra bostäder. Genom att förena uppkopplade sensorer med vår larmplattform för smart larmstyrning kan vi erbjuda en helt unik lösning som räddar liv och skyddar fastigheter.

Rollen

Rollen innebär försäljningsansvar med fokus på nykundsbearbetning av fastighetsägare; privata- och kommunala fastighetsbolag, samt bostadsrättsföreningar.
Du har en egen budget och driver hela säljprocessen från första kontakt till avtal. En stor del av arbetet görs på telefon och genom onlinemöten, men även en del fysiska möten.  Du ingår i säljteamet och arbetar nära vårt marknadsteam.

Din profil

Få saker är lika viktiga för oss som vår kultur. Vi söker dig som bidrar till en positiv och utvecklande kultur – du är driven och självgående men också sympatisk, lösningsorienterad och rak i din kommunikation. För oss är det också viktigt att du är prestigelös, att du älskar att bygga relationer, är kundorienterad och en riktig lagspelare.

Vi vill att du har: 

  • Minst 2 års erfarenhet av B2B-försäljning 
  • Erfarenhet av lösningsförsäljning
  • Stor kommunikativ förmåga och att du är skicklig i telefon
  • Uttrycker dig väl i skrift (svenska och engelska)

Du får gärna ha:

  • Erfarenhet av arbete med, eller försäljning mot, fastighetsbolag eller bostadsrättsföreningar
  • Kunskap inom larm, brandteknik, fastighetsutveckling, sensorer eller IoT
  • Förhandlingserfarenhet
  • Erfarenhet av strukturerat CRM-arbete, gärna HubSpot

Tryva är mitt i en spännande resa. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, ta stort ansvar och att vara med och bygga ett bolag från början. Tillsammans delar vi en vision och vill driva samhällsutvecklingen framåt.  Vi arbetar hårt för att nå fram, och vi har väldigt roligt på vägen.

På Wallingatan centralt i Stockholm sitter ett gäng kollegor och väntar på att du ska höra av dig. Varmt välkommen med din ansökan till: moa.goransdotter@tryva.com

Safeland Fastighet blir Tryva.

Safeland Fastighet byter namn till Tryva och renodlar verksamheten för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Varumärket Safeland lever vidare till konsumentmarknaden.

Varmt välkommen till Tryva!