Customer Success Engineer

Tryva team

Central roll i ett livsviktigt proptechbolag

Tryvas system till fastighetsägare är banbrytande i branschen för brandskydd och säkra bostäder. Med vår SaaS-tjänst kan fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar spara stora kostnader – och rädda liv. Vi söker nu en driven, teknisk och kundorienterad Customer Success Engineer för nästa steg i vår tillväxtresa.

Genom att förena uppkopplade sensorer (brandvarnare, vattenlarm, temperatursensorer m fl) med Tryvas larmplattform och mobilapp ser vi till att rätt person får rätt larm och information vid rätt tillfälle.

Nu söker vi dig som brinner för kundens bästa och som vill vara med på en resa där vi tillsammans driver samhällsutvecklingen framåt och bygger företag från grunden.

Rollen

I rollen som Customer Success Engineer ansvarar du för att säkerställa kundnöjdhet i världsklass. Du bygger starka, långsiktiga relationer och ger löpande support till våra kunder. Du genomför onboarding och projektleder uppstart och installation med nya kunder både digitalt och på plats.

Du har ett stort intresse för teknik och produktutveckling. Du arbetar nära samtliga delar av vår organisation och är bryggan mellan kunder, produkt, app och teknik genom ett tätt samarbete med vårt utvecklingsteam.

Du stöttar säljavdelningen med dimensionering av utrustning samt tekniska frågor. Tillsammans med vår CTO ansvarar du för att kvalitetssäkra vår tekniska lösning hos kund, vilket kan innebära en och annan resa. 

Rollen innefattar bl.a: 

 • Onboarding av nya kunder 
 • Ansvar för konfigurering av hårdvara och mjukvara
 • Ansvar för leverans av system till kund och att koordinera installationer med partners
 • Tekniskt säljstöd
 • Att driva ständig förbättring av vår produkt och leverans till kund 
 • Support och utbildning till kunder och partners 
 • Att koordinera projekt

Profil

Vi är en startup med ett viktigt uppdrag. Få saker är lika viktiga för oss som vår kultur. Vi söker dig som gillar ett högt tempo, är ambitiös och bidrar till en positiv och utvecklande kultur. Du är effektiv men också sympatisk, prestigelös och strukturerad. Självklart är du kundorienterad, har hög social kompetens och gillar att ta ansvar.

Vi önskar att du:

 • Är en driven projektledare och får saker gjorda
 • Är en utåtriktad relationsbyggare 
 • Har stort intresse för teknik och gillar att arbeta “hands on” 
 • Är noggrann och kvalitetsmedveten 
 • Uttrycker dig väl i tal och skrift (svenska och engelska)

Det är inget krav, men du får gärna ha erfarenhet från fastighetsbranschen eller kunskap om brandskydd och uppkopplade sensorer. 

Tryva är mitt i en spännande resa. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas och att vara med och bygga ett bolag. Vi arbetar hårt för att nå fram  – men vi har också väldigt roligt på vägen.På Wallingatan i Stockholm sitter ett gäng härliga kollegor och längtar efter dig!
Maila din ansökan till jobs@tryva.com. Varmt välkommen!

Har du frågor kontakta vår VD Moa Göransdotter via moa.goransdotter@tryva.com

Läs gärna mer om oss på www.tryva.com

Safeland Fastighet blir Tryva.

Safeland Fastighet byter namn till Tryva och renodlar verksamheten för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Varumärket Safeland lever vidare till konsumentmarknaden.

Varmt välkommen till Tryva!