Full stack developer

Tryva team


Tryva är en startup inom PropTech. Vi växer snabbt och söker nu en fullstack-utvecklare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Vi är övertygade om att samarbete och smart teknik är framtiden för tryggare hem. Genom att bygga tekniska lösningar i världsklass driver vi samhällsutvecklingen framåt – och räddar liv.
Med uppkopplade sensorer, såsom brandlarm, vattenlarm, temperaturgivare mm som kopplas till vår avancerade larmplattform ser vi till att rätt person får rätt larm och information vid rätt tillfälle.

Vi söker dig som delar vår vision och som vill följa med på en resa där vi tillsammans bygger ett företag från grunden. Du får en central roll i vårt utvecklingsteam och vi tror att du är en person som på sikt vill ta mer ansvar. 

Exempel på typiska arbetsuppgifter:

  • Workshops för att definiera scope och krav på nya funktioner i våra appar
  • Tillsammans med utvecklingsteamet (UX/UI, arkitekt mm) designa lösningar
  • Utveckla ovan lösningar i app (React Native) samt i backend.
  • Optimera användande av AWS
  • Integration av nya sensortekniker

Nedan listas ett urval av tekniker du kommer att jobba med. Vi ser gärna att du har erfarenhet av de flesta av dem, men du behöver självklart inte behärska  alla  som ett rinnande vatten. Det viktigaste är att du har drivet, viljan att ständigt utvecklas och att du brinner för att bygga riktigt, riktigt bra lösningar.

Git / Github / Gitlab
Amazon AWS (EBS, S3, RDS, EC2, SQS, Lambda, SES, CloudFront etc)
React / React Native
JavaScript
Java
MySQL
DynamoDB
DevOps

Ett extra plus om du även har lite koll på:
PHP
Python
WordPress

På kontoret på Wallingatan mitt i Stockholm sitter ett gäng kollegor som ser fram emot att träffa dig!
Varmt välkommen med din ansökan till: lars.hording@tryva.com 

Safeland Fastighet blir Tryva.

Safeland Fastighet byter namn till Tryva och renodlar verksamheten för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Varumärket Safeland lever vidare till konsumentmarknaden.

Varmt välkommen till Tryva!