Tryva i mobilen

Räddar liv och fastighet.

Med appen kan du som har Tryvas system i din fastighet ta emot larm om en brandvarnare eller ett vattenlarm i huset aktiveras. Samarbeta med andra larmmottagare vid brand.

Vanliga frågor

Vilka funktioner får fastighetsägaren tillgång till i Tryva appen?
  • En överblick över alla fastigheter och dess system inom brand-, vatten-, och inbrottsskydd. Systemet informerar ifall någon enhet behöver service eller batteribyte, likaså ifall en brandvarnare felaktigt plockas ned.
  • När en brandvarnare eller vattensensor i fastigheten aktiveras får utvalda mottagare ett larm i appen med information var det har skett.  
  • En administratörsroll i Tryva appen där fastighetsägaren får en helhetsöverblick över fastigheten och har kontroll över vilka funktioner och de olika boende ska ha tillgång till.
Vilka funktioner får boende tillgång till i Tryva appen?

I appen kan boende ta emot larm. Vid ett larm kan alla larmmottagare direkt chatta med varandra och samarbeta för en snabb och lyckad insats.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få inbjudningar till webbinarier, intressanta artiklar och kunskap direkt i mailkorgen

Safeland Fastighet blir Tryva.

Safeland Fastighet byter namn till Tryva och renodlar verksamheten för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Varumärket Safeland lever vidare till konsumentmarknaden.

Varmt välkommen till Tryva!