Gör din LIA-praktik hos Tryva!

Tryva team

Vill du göra din LIA-praktik på ett spännande tillväxtbolag inom Proptech?

Med hjälp av uppkopplade sensorer för brand- och vattenskydd driver vi den tekniska utvecklingen för tryggare fastigheter. Tillsammans kan vi förändra statistiken och frigöra potentialen i att ju fler vi är som bidrar – desto snabbare kan vi hjälpa varandra om något händer.

Scale up inom Proptech

Vi är ett värderingsdrivet företag som strävar efter att kombinera samhällsnytta med företagande. Vi sitter i Gamla stan och har stor vana av att ha LIA studenter i vår organisation.

Vem söker vi?

Vi har högt ställda förväntningar på din professionalism och engagemang.  Vi ställer höga krav, men bjuder tillbaka med ett strukturerat arbetssätt, engagerad handledning och stora möjligheter att utvecklas inom flera områden. Det är viktigt att du gillar utmaningar om du ska trivas hos oss. Vi är en scale up – så det är alltid full fart!

Under LIA-perioden arbetar du i vårt team. Dina arbetsuppgifter är viktiga för bolaget och det är alltid skarpt läge. Du blir en del av oss. Vi förväntar oss ett bra resultat – givetvis med stöd från oss hela tiden. Du kommer att få ett huvudprojekt som du själv är drivande i, och den återstående tiden arbetar du med andra arbetsuppgifter, vilket ger dig en god helhetsbild av ett mindre, växande bolag. 

Ansökan och process

Efter din ansökan tar vi ett onlinemöte och går igenom dina och våra förväntningar inför LIA-perioden. Om det känns bra tar vi fram ett förslag på upplägg och avgör tillsammans om vi är en bra match. Kika gärna på www.tryva.com för mer info om oss och vad vi gör!

Ansökan och frågor skickas till vår Marknadschef moa.goransdotter@tryva.com.

Varmt välkommen med din ansökan – vi ser fram emot att träffa dig!

Safeland Fastighet blir Tryva.

Safeland Fastighet byter namn till Tryva och renodlar verksamheten för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Varumärket Safeland lever vidare till konsumentmarknaden.

Varmt välkommen till Tryva!