Moa Göransdotter ny VD för Tryva

Styrelsen för United Eyes AB, med varumärkena Tryva och Safeland, har utsett
Moa Göransdotter till ny VD. Moa ersätter Henrik Lundin som övergår till en strategisk roll och som aktiv i styrelsen. Moa har varit marknadschef för bolaget i 2,5 år och tog över som VD den 1 februari 2023. Nu tar bolaget sikte mot nordisk expansion.

Tryva och Safelands tillväxtresa framåt

Moa Göransdotter har varit marknadschef för bolaget sedan 2020. Dessförinnan har hon lång erfarenhet från flertalet befattningar som försäljnings- och marknadschef i tillväxtbolag.

Jag är hedrad över att tillsammans med ett fantastiskt team få fortsätta driva Tryva och Safelands tillväxtresa. Vi är ett innovativt techbolag med höga ambitioner och en stark vision om att driva positiv samhällsförändring, säger Moa.

Moa Göransdotter, ny VD

För att bereda vägen för bolagets nästa expansionsfas internationellt har styrelsen valt Moa för sitt starka ledarskap och kunskap inom fastighetsbranschen.

Moa har varit tongivande för bolagets framgång. Med sin djupa kunskap inom IoT och digitalisering av fastighetsbranschen, är jag övertygad om att Moa kommer leda bolaget till nya framgångar i Sverige och internationellt. 

Per Källgården, grundare och huvudägare

Tryva – Sveriges nya proptech innovation

Tryva är Sveriges nya proptech-innovation för tryggare fastigheter. Med trådlösa, uppkopplade sensorer och smart larmstyrning effektiviseras förvaltning – och både liv och fastighet räddas.

Med stöd från starka investerare genomförs en långsiktig satsning på produktutveckling och marknaden. Stora investeringar görs i organisation och produkt för att etablera nya erbjudanden med syfte att växa bolaget. Bolaget arbetar aktivt tillsammans med forskningsinstitut och räddningstjänst med teknologi och lösning som rekommenderas av Folksam.

Boende fick larm om brand via appen Tryva- räddade sovande granne

Safeland Fastighet blir Tryva.

Safeland Fastighet byter namn till Tryva och renodlar verksamheten för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Varumärket Safeland lever vidare till konsumentmarknaden.

Varmt välkommen till Tryva!