Tryva medverkar i Almedalen 2023

Tryva finns på plats i Almedalen 27-30 juni

Vi ser fram emot att träffas där!

Almedalsveckan är en spännande och viktig mötesplats där människor från olika bakgrunder och intressen samlas för att diskutera och påverka samhällsfrågor. Det är genom att mötas och utbyta perspektiv som vi kan skapa en bättre framtid tillsammans.

I en värld där tekniken spelar en allt större roll kan vi med uppkopplade sensorer säkerställa att människor, fastigheter och infrastruktur skyddas på bästa sätt.

Med sensorer kan data från olika aspekter av byggnader analyseras i realtid. Genom att samla in och använda data på rätt sätt kan vi skapa intelligenta och proaktiva lösningar som effektiviserar fastighetsförvaltning och skyddar våra fastigheter och de människor som vistas i dem.

Det finns många typer av sensorer för olika syften, och därtill flera olika trådlösa tekniker som används för att koppla upp dessa sensorer och givare. Varje teknik har sina styrkor och svagheter ur såväl tekniskt som kommersiellt perspektiv – och det är inte alltid helt lätt att veta vilka sensorer och tekniker man ska välja.

Under Almedalsveckan vill vi gärna träffas och diskutera utmaningar, innovation, sensorer, teknik, samhällsfrågor, fastighetsutveckling, möjligheter och mycket mer!

Vi kommer att finnas på olika evenemang, seminarier och mötesplatser.
Hör gärna av dig så bokar vi in ett möte på plats!

Moa Göransdotter, VD för Tryva 
Telefon: 076 026 72 33
Mail: moa.goransdotter@tryva.com

Vänliga hälsningar, Tryva-teamet


Safeland Fastighet blir Tryva.

Safeland Fastighet byter namn till Tryva och renodlar verksamheten för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Varumärket Safeland lever vidare till konsumentmarknaden.

Varmt välkommen till Tryva!